Ruilen en retourneren

Ruilen en retourneren

De particuliere consument heeft veertien (14) kalenderdagen de tijd om op eigen kosten het of de door hem bestelde Product(en) terug te sturen zonder betaling van een boete en zonder vermelding van reden. Deze termijn gaat in daags na de leveringsdatum van de bestelling. Het of de Product(en) moet(en) worden teruggestuurd in de oorspronkelijke verpakking en conditionering naar het volgende adres: NV MARTIN VAN CLEVEN , NIJVERHEIDSSTRAAT 1 , Zone B1, TE 8650 HOUTHULST.

Echter producten op bestelling die wij niet op voorraad hebben kunnen niet geretourneerd of geruild worden.

Het bewijs van terugzending door de Post of door het Trefpunt dient verplicht te worden gevalideerd. Alle informatie betreffende de terugzendingen zijn eveneens vermeld op de rugzijde van de leveringsborderellen.

Indien aan de bovenvermelde voorwaarden is voldaan, zal NV MARTIN VAN CLEVEN de Koper binnen dertig (30) dagen nadat NV MARTIN VAN CLEVEN het pakje ontvangen heeft (de ontvangstdatum door NV MARTIN VAN CLEVEN strekt tot kennisgeving aan NV MARTIN VAN CLEVEN van het feit dat de Koper zijn recht heeft uitgeoefend om van de aankoop af te zien), de door hem gestorte bedragen terugbetalen, met uitzondering van de kosten om de Producten terug te zenden naar NV MARTIN VAN CLEVEN, welke ten laste van de Koper blijven.

De artikelen betaald met ecocheques kunnen niet terugbetaald worden. Ingeval van een retour, kan de Koper het artikel omwisselen voor een ander artikel dat met een ecocheque betaald kan worden. Een Cadeaukaart NV MARTIN VAN CLEVEN, eenmaal op de website gekocht, kan geen voorwerp zijn van een retour, of terugbetaling, onder welke vorm dan ook.

Bij terugbetaling door NV MARTIN VAN CLEVEN, zullen niet worden terugbetaald aan de koper de transactiekosten die zijn aangerekend door Mollie, PayPal of andere providers en de verzendkosten door ons aangerekend.