Veiligheid en betaling

 

Veiligheid en betaling

Bestellen bij Martin Van Cleven staat voor snel, simpel en vooral veilig betalen.

www.martinvancleven.com werkt samen met Mollie als Payment provider en zal u op het moment van betalen doorsturen naar een beveiligde “https” pagina van de Provider. Hier wordt gevraagd om het bedrag te controleren en te betalen met je authenticatiemiddel. Afhankelijk van uw bank is dat een kaartlezer of een paswoord.

Mollie biedt verschillende manieren om elektronisch te betalen. De betaling dient te gebeuren op het moment van de bestelling via één van de onderstaande betalingsmiddelen:

  • Bancontact / Mistercash
  • VISA / Mastercard
  • Ideal
  • PayPal
  • Bankoverschrijving

Indien u kiest voor een betaling van uw bestelling met creditcard, dient u tijdens het bestelproces uw creditcardnummer, de vervaldatum en de CVC-code (3 cijfers op de achterzijde van de kaart) in te vullen. Let er op dat u exact de naam overneemt zoals die op de kaart vermeld staat (naam van de kaarthouder). Uw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat u direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd.

De bestellingen die betaald worden met een creditkaart zijn onderworpen aan de bevestiging van de provider. Indien uw verzoek wordt geweigerd, gelieve contact op te nemen met de bank of instelling die uw kaart heeft verstrekt voor bijkomende inlichtingen.

Voor klanten uit Nederland: indien u een intracommunatair BTW-nummer hebt en dat ons meegeeft bij de bestelling dan betalen wij u de Belgische BTW van 21 % terug via onze payment provider Mollie.